HelloParks Páty

Nyugat-Budapest

M0

M1

40 km

Repülőtér

32 km

BILK konténer terminál

Kialakítás alatt

Tömegközlekedés

103.000

Lakosok száma
(10 km-en belül)

Elérhető terület 45.000 m2
Park mérete 108 hektár
Fejlesztési potenciál 392.000 m2
Átadott épületek 1
HelloParks Páty

 

A HelloParks Páty ipari parkunk 108 hektáron helyezkedik el Budapest nyugati részén, az M1-es autópálya mentén, mindössze 6 km-re az M0, és 10 km-re az M7 csomóponttól. A telken összesen 354 ezer négyzetméternyi ipari terület kialakítására van lehetőség, melyek közül a legkisebb épület 30 ezer, a legnagyobb pedig akár 115 ezer négyzetméter is lehet. Jelenleg összesen 58 ezer négyzetméternyi ipari terület van kész, ebből 55 ezer négyzetméterre már leszerződtünk bérlőinkkel. A telken BTS (built to suit) és BTO (built to own) megoldásokat is kínálunk partnereinknek.

 

A megapark első, 58 ezer négyzetméteres, Big Box csarnoka, amely Budapest vonzáskörzetének legnagyobb egybefüggő modern ipari létesítménye, 2023 júliusában szerezte meg a használatbavételi engedélyt. Jelenleg már zajlanak a 42 ezer négyzetméteres PT2 Big Box csarnok kivitelezési munkálatai is, aminek várható befejezése 2024 nyarán történik meg.

 

A csarnokainkban a bérlők a saját kezükbe vehetik az irányítást az általunk fejlesztett mobilapplikációval, ami az épületek intelligens épületautomatikai és felügyeleti rendszeréhez kapcsolódik. Kültéren smart-ready lámpák világítanak, a környezetbarát közlekedést pedig elektromos golfautók és villanytöltők támogatják.

 

A megaparkban minden jövőbeni ipari épület kizárólag a BREEAM New Construction Outstanding minősítés és az EU Taxonómia követelményei szerint kerül majd kialakításra.

 

Fontosnak tartjuk a megaparkjainkban dolgozók mentális és lelki egészségének támogatását, ezért minden telkünkön olyan ParkCenter létrehozását tervezzük, ami a kikapcsolódást segítő közösségi és szabadidős tevékenységek helyszínéül szolgál.

Átadott épületek
Átadott
PT1
Elérhető terület
26.000 m2
Épület mérete
58.000 m2
Építés alatt
PT2
Elérhető terület
19.000 m2
Épület mérete
42.000 m2
ParkCenter
  • Emberközpontú megoldások: kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások
  • HelloCafe kávézó
  • Recepció, posta szolgáltatás
  • Irodai megoldások hosszú és rövid távra, munkaállomások
  • Tárgyalóhelyiségek igény szerin Catering szolgáltatással
  • Foglalkozás egészségügyi szoba