HelloParks Páty

Nyugat-Budapest

M0

M1

40 km

Repülőtér

32 km

BILK konténer terminál

Kialakítás alatt

Tömegközlekedés

103.000

Lakosok száma
(10 km-en belül)

Elérhető terület 45.000 m2
Park mérete 108 hektár
Fejlesztési potenciál 392.000 m2
Átadott épületek 1
HelloParks Páty

 

A HelloParks Páty ipari parkunk 108 hektáron helyezkedik el Budapest nyugati részén, az M1-es autópálya mentén, mindössze 6 km-re az M0, és 10 km-re az M7 csomóponttól. A telken összesen 354 ezer négyzetméternyi ipari terület kialakítására van lehetőség, melyek közül a legkisebb épület 30 ezer, a legnagyobb pedig akár 115 ezer négyzetméter is lehet. Jelenleg összesen 58 ezer négyzetméternyi ipari terület van kész, ebből 55 ezer négyzetméterre már leszerződtünk bérlőinkkel. A telken BTS (built to suit) és BTO (built to own) megoldásokat is kínálunk partnereinknek.

 

A megapark első, 58 ezer négyzetméteres, Big Box csarnoka, amely Budapest vonzáskörzetének legnagyobb egybefüggő modern ipari létesítménye, 2023 júliusában szerezte meg a használatbavételi engedélyt. Jelenleg már zajlanak a 42 ezer négyzetméteres PT2 Big Box csarnok kivitelezési munkálatai is, aminek várható befejezése 2024 nyarán történik meg.

 

A csarnokainkban a bérlők a saját kezükbe vehetik az irányítást az általunk fejlesztett mobilapplikációval, ami az épületek intelligens épületautomatikai és felügyeleti rendszeréhez kapcsolódik. Kültéren smart-ready lámpák világítanak, a környezetbarát közlekedést pedig elektromos golfautók és villanytöltők támogatják.

 

A megaparkban minden jövőbeni ipari épület kizárólag a BREEAM New Construction Outstanding minősítés és az EU Taxonómia követelményei szerint kerül majd kialakításra.

 

Fontosnak tartjuk a megaparkjainkban dolgozók mentális és lelki egészségének támogatását, ezért minden telkünkön olyan ParkCenter létrehozását tervezzük, ami a kikapcsolódást segítő közösségi és szabadidős tevékenységek helyszínéül szolgál.

Épületek a parkban
Átadott
PT1
Elérhető terület
26.000 m2
Épület mérete
58.000 m2
Építés alatt
PT2
Elérhető terület
19.000 m2
Épület mérete
42.000 m2
ParkCenter
  • Emberközpontú megoldások: kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások
  • HelloCafe kávézó
  • Recepció, posta szolgáltatás
  • Irodai megoldások hosszú és rövid távra, munkaállomások
  • Tárgyalóhelyiségek igény szerin Catering szolgáltatással
  • Foglalkozás egészségügyi szoba