Karrier

Hello nálunk, karriered új állomásán! Összetartó, kreatív, igazi csapatjátékos brigád vagyunk, lelkesen és jókedvűen dolgozunk a céljaink elérésén nap mint nap. Nálunk nincs elfelejtett szülinap, és nem ritkán bulival zárjuk a hetet a tetőteraszunkon. Megismernél minket? Add be jelentkezésed nyitott pozícióinkra még ma!

Nyitott pozíciók megtekintése ()

Élet a HelloParksnál

Layer 5
Együtt fejlődünk

Fiatalosak és rugalmasak vagyunk, mindig keressük az innovatív megoldásokat. Új kollégáink, így velünk együtt fejlődhetnek és formálhatják a hazai ipari ingatlan piacot.

Layer 5 (1)
Közös az álmunk

Hosszú távra tervezünk, hisz célunk a hazai és nemzetközi terjeszkedés. Emellett úttörő szerepre törekszünk a klímasemlegesség elérésében, hogy ezzel is motiváljuk és inspiráljuk az ágazatot. Ehhez csapatunk stabil szakmai hátterét az évtizedes ingatlanfejlesztői tapasztalattal rendelkező Futureal-csoport adja.

Layer 1
Jövőbe mutatunk

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt, éppen ezért fejlesztéseinken a legmodernebb fenntarthatósági és minőségi műszaki technológiákkal dolgozunk, hogy olyan kreatív, jövőbe mutató épületeket hozzunk létre, amelyek partnereink számára értéket teremtenek.

Layer 5 (2)
Rugalmasak vagyunk

Nálunk nincsenek sablonok: nyitott pozícióink többsége személyre szabható, új kollégáink belefolyhatnak a folyamatok kialakításába.

Layer 5 (3)
Szeretjük feszegetni a határainkat

Hiszünk az önállóságban, a proaktivitásban, a megszokottól eltérő megközelítésekben. Ha magadra ismersz, köztünk a helyed!

Layer 5 (4)
Csapatjátékosok vagyunk

Fontos, hogy kollégáink jól érezzék magukat. Éppen ezért gyakran szervezünk közös programokat – legyen az együtt futás, születésnapozás vagy buli -, így a jó hangulat munkaidőn belül és kívül is garantált.

Bővebben a tevékenységeinkről

Nyitott pozíciók

További pozíciók betöltése