HelloParks Fót

Észak-Budapest

M0

M3

35 km

Repülőtér

49 km

BILK konténer terminál

600 m

Tömegközlekedés

230.000

Lakosok száma
(10 km-en belül)

Elérhető terület 53.000 m2
Park mérete 76 hektár
Fejlesztési potenciál 265.000 m2
Átadott épületek 1
HelloParks Fót

 

A HelloParks Fót megaparkunk egy 76 hektáros területen, Budapest északi szomszédságában, az M0 autóút és az M3 autópálya csomópontja mellett található. A telken összesen 330 ezer négyzetméternyi ipari terület kialakítására van lehetőség 13-49 ezer négyzetméter között. Jelenleg összesen 118 ezer négyzetméternyi raktárterület van kész, ebből 54 ezer négyzetméterre már leszerződtünk bérlőinkkel. A telken BTS (built to suit) és BTO (built to own) megoldásokat is kínálunk partnereinknek.

 

Az első ütemet jelentő 46 ezer négyzetméteres, FT1-es Big Box csarnok 2022 júniusban szerezte meg a használatbavételi engedélyt, majd mindössze néhány hónap alatt 100 százalékosan megtelt bérlőkkel. Egy évvel később, 2023 júniusában pedig elkészült az épület ikertestvére, a szintén 46 ezer négyzetméteres FT2 is. Szintén a fóti megaparkunkban valósítottuk meg az első City Flex típusú épületünket, a 26 ezer négyzetméteres FT6-ot. Ez a csarnok az alacsonyabb belmagassága és a kisebb, akár 1 000 négyzetméteres bérbevehető egységei miatt kifejezetten a városi logisztikát és könnyűipari gyártást vagy összeszerelést végző vállalkozások számára ideális. Utóbbi két épületünk már a BREEAM New Construction kategória Outstanding minősítése szerint készült.

 

A csarnokainkban a bérlők a saját kezükbe vehetik az irányítást az általunk fejlesztett mobilapplikációval, ami az épületek intelligens épületautomatikai és felügyeleti rendszeréhez kapcsolódik. Kültéren smart-ready lámpák világítanak, a környezetbarát közlekedést pedig elektromos golfautók és villanytöltők támogatják.

 

A megaparkban minden jövőbeni ipari épület kizárólag a BREEAM New Construction Outstanding minősítés és az EU Taxonómia követelményei szerint kerül majd kialakításra.

 

Fontosnak tartjuk a megaparkjainkban dolgozók mentális és lelki egészségének támogatását, ezért minden telkünkön olyan ParkCenter létrehozását tervezzük, ami a kikapcsolódást segítő közösségi és szabadidős tevékenységek helyszínéül szolgál.

Átadott épületek
Átadott
FT1
Elérhető terület
100% kiadva
Épület mérete
46.000 m2
Átadott
FT2
Elérhető terület
38.000 m2
Épület mérete
46.000 m2
Átadott
FT6
Elérhető terület
15.000 m2
Épület mérete
26.000 m2
ParkCenter
  • Emberközpontú megoldások: kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások
  • HelloCafe kávézó
  • Recepció, posta szolgáltatás
  • Irodai megoldások hosszú és rövid távra, munkaállomások
  • Tárgyalóhelyiségek igény szerin Catering szolgáltatással
  • Foglalkozás egészségügyi szoba