HelloParks Maglód

Kelet-Budapest

M0

M4

9 km

Repülőtér

24 km

BILK konténer terminál

0 m

Tömegközlekedés

160 000

Lakosok száma
(10 km-en belül)

Elérhető terület 24.500 m2
Park mérete 46 hektár
Fejlesztési potenciál 215.000 m2
Átadott épületek 2
HelloParks Maglód

 

A HelloParks Maglód megaparkunk 46 hektáron terül el Budapest keleti agglomerációjának ipari zónájában, az M0-ás körgyűrű, az M4-es és az M5-ös autópályák, illetve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében. A telek 24-46 ezer négyzetméteres épületek kialakítására, és összesen több mint 200 ezer négyzetméter fejlesztés megvalósítására ad lehetőséget. Jelenleg összesen 92 ezer négyzetméternyi ipari terület van kész, ebből 56 ezer négyzetméterre már leszerződtünk bérlőinkkel. A telken BTS (built to suit) és BTO (built to own) megoldásokat is kínálunk partnereinknek.

 

Első épületünk, az MG1-es, 46 ezer négyzetméteres Big Box csarnok 2022 szeptemberében készült el, és a használatbavételi engedély megszerzését követően mindössze két hónap alatt teljesen megtelt bérlőkkel. Ez az épület az ipari ingatlanok között Magyarországon elsőként szerezte meg a BREEAM fenntarthatósági tanúsítvány Excellent szintű minősítését New Construction kategóriában. A szintén 46 ezer négyzetméteres második ütem, az MG3, 2023 januárjában szerezte meg a használatbavételi engedélyt. Ez az első olyan csarnokunk, ami már a BREEAM New Construction kategória legmagasabb, Outstanding minősítése szerint épült, ami szintén az első az országban.

 

A csarnokainkban a bérlők a saját kezükbe vehetik az irányítást az általunk fejlesztett mobilapplikációval, ami az épületek intelligens épületautomatikai és felügyeleti rendszeréhez kapcsolódik. Kültéren smart-ready lámpák világítanak, a környezetbarát közlekedést pedig elektromos golfautók és villanytöltők támogatják.

 

A megaparkban minden jövőbeni ipari épület kizárólag a BREEAM New Construction Outstanding minősítés és az EU Taxonómia követelményei szerint kerül majd kialakításra.

 

Nagy figyelmet fordítunk a nálunk dolgozók mentális és lelki egészségének támogatására is, ezért minden telkünkön olyan ParkCenter létrehozását tervezzük, ami az irodai szolgáltatások mellett a kikapcsolódást segítő közösségi és szabadidős tevékenységek helyszínéül szolgál.

Átadott épületek
Átadott
MG1
Elérhető terület
100% kiadva
Épület mérete
46.000 m2
Átadott
MG3
Elérhető terület
24.500 m2
Épület mérete
46.000 m2
ParkCenter
  • Emberközpontú megoldások: kikapcsolódást segítő szabadidős- és közösségi szolgáltatások
  • HelloCafe kávézó
  • Recepció, posta szolgáltatás
  • Irodai megoldások hosszú és rövid távra, munkaállomások
  • Tárgyalóhelyiségek igény szerin Catering szolgáltatással
  • Foglalkozás egészségügyi szoba