irodakereso.info: Az idei év legjobbjai között a Futureal-csoport ingatlanfejlesztései

Hírek

Futureal-csoport

2023.12.05.

STA 2968

Két kategóriában is győzelmet arattak a Futureal-csoport projektjei az idei Portfolio Property Awards díjátadón.

A Cordia Sasad Resort Panorama és Sunlight kapta az Év Lakóparkja díjat a 100 lakás feletti kategóriában, míg a HelloParks Páty megapark az Év Ipariingatlan-fejlesztésének járó tekintélyes szakmai elismerést érdemelte ki.

A Rupp-hegy Természetvédelmi Terület és a Madárhegy szomszédságában található Sasad Resort Budapest egyik legsikeresebb és legzöldebb lakóparkja. A Hill, a Sun, a Hilltop épületegyüttesek után elkészült a Panorama, valamint megkezdődött a Sunlight fejlesztése is. A Cordia által megvalósított Sasad Resort különlegessége, hogy a szomszédos természetvédelmi területek mellett az itt élőket egy hatalmas, több mint 8000 négyzetméteres élménypark várja sportpályával, többgenerációs játszóterekkel, piknikező és grillezőhelyekkel.

Pátyon, az M1-es autópálya mentén egy több mint 100 hektáros területen kezdte meg az ország egyik legnagyobb ipari központjának megvalósítását a HelloParks. A HelloParks Páty megaparkban a tervek szerint összesen 354 ezer négyzetméter bruttó bérbeadható területű modern raktár és ipari infrastruktúra valósul majd meg, több fázisban. A 2023 nyarán átadott 58 ezer négyzetméteres HelloParks Páty PT1 raktárcsarnok Budapest környékének legnagyobb egybefüggő alapterületű modern ipari épülete. Az ingatlan a BREEAM fenntarthatósági szabvány New Construction kategóriájának legmagasabb szintű, Outstanding minősítése eléréséhez szükséges szigorú előírások szerint, illetve az EU Taxonómia követelményeinek megfelelően készült. Az épület mindössze néhány hónap alatt már 90 százalékban megtelt bérlőkkel, köztük olyan, a maguk területén meghatározó piaci szerepet betöltő társaságokkal, mint a DHL és a dm. Már zajlik a második és harmadik ütem kivitelezése is az ipari parkban, a 42 ezer négyzetméteres PT2 első bérlője a Gebrüder Weiss, a szintén 42 ezer négyzetméteres PT3 első bérlője pedig a TRANSDANUBIA lesz jövőre.

A teljes cikk a irodakereso.info-on olvasható.

Mondd el másoknak is!