ingatlan.com: A HelloParks a legnagyobb bérleti szerződését kötötte

Hírek

2023.11.15.

Pano9 (1)

Eddigi legnagyobb bérleti szerződését kötötte a Futureal-csoporthoz tartozó ipari ingatlanfejlesztő HelloParks. A nemzetközi szállítmányozó és logisztikai szolgáltató TRANSDANUBIA hazai leányvállalatával kötött megállapodás értelmében a vállalat közel 24 ezer négyzetméter új raktár- és irodaterületet ad ki PT3-as csarnokában Pátyon. Az új bérlő várhatóan 2024 év végén veheti birtokba az épületet.

Tovább bővül a HelloParks Páty megapark, miután a beruházó mintegy 24 ezer négyzetméter új raktár- és irodaterületre kötött szerződést a TRANSDANUBIA nemzetközi szállítmányozó céggel a várhatóan 2024 végén elkészülő, 42 ezer négyzetméteres PT3 raktárcsarnokba. Az osztrák székhelyű vállalat a HelloParks pátyi ipari parkjában olyan meghatározó vállalkozások közé költözik, mint a dm és a Gebrüder Weiss.

A TRANSDANUBIA számára tervezett bérlemény kialakítása a klasszikus magasraktáras állványos elemek és tömbös tárolás mellett különböző irodai funkciókat is tartalmaz majd. A kivitelezés a ma elérhető legmodernebb raktártechnikai megoldásokkal, a legszigorúbb BREEAM előírásoknak megfelelően kezdődik meg hamarosan.

Büszkén jelentjük be partnerségünket a TRANSDANUBIA-val! Ez a megállapodás egy újabb mérföldkő dinamikusan bővülő pátyi megaparkunk portfóliójában, ami több ugyancsak meghatározó társaság nevével bővült a közelmúltban. Az idei évünk kiemelt sikerei mögött professzionális kollégáink hihetetlen csapatmunkája áll, akikkel közös célunk, hogy piacformáló gondolkodásunk révén az ideihez hasonló további sikereket érjünk el – emelte ki a tranzakció kapcsán Pozderka István, a HelloParks üzletfejlesztési igazgatója.

Új, modern körülményeket kerestünk magyarországi operációnk üzemeltetésére, amelyre a HelloParks szállította nekünk a legelőnyösebb megoldást. A tárgyalásokon felvázolt rugalmas és teljeskörűen személyre szabott szolgáltatási csomagjuk tökéletesen illeszkedett üzleti igényeinkhez és növekedési terveinkhez – mondta Szórádi András, a TRANSDANUBIA ügyvezető igazgatója.

A teljes cikk az ingatlan.com-on olvasható.

 

Mondd el másoknak is!