Outstanding fenntarthatósági minősítést szerzett a PT1 Desing Stage-ben

2024.01.16.

3 Drone 20230629 Latest Scaled

A HelloParks Páty megaparkunk első elkészült épülete, a PT1 megszerezte a BREEAM New Construction kategória legmagasabb, Outstanding minősítését Design Stage-ben. Nem állunk meg: folyamatban van a Construction Stage minősítés megszerzése is. Ha ez is sikerül, akkor a HelloParks Maglód MG3 raktárcsarnok után már második fejlesztésünk éri el a legmagasabb fenntarthatósági értékelést, amit világszinten is az épületek kevesebb mint 3 százaléka ér csak el.

Büszkék vagyunk az egész csapatra, hiszen jelenleg egyedüliként fejlesztünk ipari ingatlanokat Magyarországon ilyen szigorú feltételek mentén. A 58.000 négyzetméter alapterületű, Big Box típusú csarnok emellett az EU Taxonómia elvárásainak is megfelel.

Nagyon jó visszajelzés számunkra, hogy olyan jelentős partnerek választották a PT1-et, mint a DHL Supply Chain és a drogerie markt. A HelloParks Páty további, építés alatt álló csarnokaiban, melyek szintén ezeket a minősítéseket célozzák, pedig a Gebrüder Weiss és a TRANSDANUBIA szállítmányozó cégek kötöttek le jelentős területeket.

Mondd el másoknak is!