A HelloParks Páty megaparkba érkezik a drogerie markt (dm) is

2023.07.25.

DM-scaled-3.jpg

Hatalmas siker számunkra, hogy a drogerie markt a pátyi PT1 csarnokunkban alakítja ki saját márkás termékeinek kelet-európai központi disztribúciós raktárát! A jól ismert kiskereskedelmi üzletlánc a kiemelt regionális központot 18 000 négyzetméteres területen hozza létre. Ráadásul a dm magyarországi történetében ez az első bérleti konstrukcióban lekötött központi raktáregység, amely a két meglévő, saját tulajdonú telephely tevékenységét egészíti majd ki a cég ellátási láncának fejlesztése érdekében.

Külön öröm, hogy a döntésben a rugalmas bérleti konstrukció mellett az épület fenntartható üzemeltetése és csapatunk szakmai támogatása is komoly szerepet játszott. Az energiahatékony működés az ipari ingatlanok szektorában is egyre fontosabb tényező, amelyet a fejlesztéseink során is szem előtt tartunk. A pátyi megaparkunk Big Box típusú épületét a BREEAM New Construction fenntarthatósági szabvány legszigorúbb, Outstanding előírásainak és az EU Taxonómia követelményeinek megfelelően alakítottuk ki. A hatékony üzemeltetést támogatja többek között saját fejlesztésű mobilapplikációnk is.

Ennek is köszönhető, hogy a PT1 idén elnyerte a rangos European Property Awards ötcsillagos (Five Star) beruházásoknak járó elismerését is. A csarnok idén nyáron szerzett használatba vételi engedélyt és a dm-mel kötött megállapodással együtt már 32 500 négyzetméter bérlőre is talált, ami a teljes épület 55 százaléka.

Mondd el másoknak is!