A fóti kosárcsapat mellett a Phoenix Sportcsarnokot is támogatjuk

2024.02.09.

HP HelloTerasz Profilkep 2048px 20240117[72]

Büszkén jelentjük be, hogy a fóti Phoenix Sportcsarnok és a férfi NB1/B piros csoportban játszó fóti kosárcsapat támogatói lettünk!

Fontos célunk, hogy segítsük a közösségeket, amelyeknek fejlesztéseink révén mi is tagjai lettünk, és jó kapcsolatot alakítsunk ki velük. Éppen ezért elkötelezetten támogatjuk az olyan tevékenységeket, melyek közelebb hozzák egymáshoz a fóti lakosokat, nagy hangsúlyt fektetve a sportra, különösen a fiatalok körében.

A fóti Phoenix Sportcsarnok számos eseménynek adott már otthont, hozzájárulva ezzel a fejlődéshez, a szórakozáshoz és a minőségi időtöltéshez minden korosztály számára. A korábban már szalagavató rendezvényeknek, fesztiváloknak és különböző sportversenyeknek helyszínt biztosító csarnok és a Phoenix-MT Fót kosárcsapat támogatásával mostantól mi is hozzájárulunk a fóti fiatalok sportolásához a ritmikus gimnasztikától és futballtól egészen a kosár- és kézilabda sportokig.

Ráadásul még egy közösségi térrel bővül a kínálat, hiszen a sportcsarnokkal közösen létrehoztuk a HelloTeraszt. Itt drukkolhatunk együtt a helyi csapatoknak, ünnepelhetjük a győzelmeket és a hétköznapokon is kedvelt találkozóhely lehet a szurkolók, szülők, barátok és ismerősök számára. A terasz télen-nyáron zenés programokkal, koncertekkel, baráti találkozókkal és közös meccsnézéssel fogadja majd a látogatókat. Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá Fót!

Mondd el másoknak is!